Nu kan du prenumerera på fönsterputs

Att putsa fönster är inte alltid det enklaste för den som har fönster som sitter besvärligt till. Om du bor i Stockholm, finns det nu ett företag du kan ta hjälp av, som erbjuder prenumerationer på fönstertvätt.

Därför är det viktigt att putsa fönstren

Det är inte bara av estetiska anledningar som du ska putsa dina fönster. Med regelbunden rengöring, förhindrar du att smuts tränger in i dess porer. Det gör att de håller längre. Genom att putsa fönstren flera gånger per år, ökar du således deras livslängd. Eftersom utsidorna som regel alltid blir smutsigare än insidorna, behöver du rengöra dem oftare.

Få skinande rena fönster

Det finns många knep för att få sina fönster skinande rena. Till exempel använder vissa ättika och diskmedel. Har du ett hus med många fönster är dock fönsterputsning väldigt tidskrävande. Extra bökigt kan det vara om du har flera våningar på ditt hus eller fönster som inte är öppningsbara. Genom att anlita ett proffs som gör jobbet åt dig, kan du istället lägga din tid på annat och vara säker på resultatet. Med RUT-avdraget har du dessutom möjlighet att få kontinuerlig fönsterputsning till en överkomlig kostnad, läs mer på nätet.