Nya leksaker till barnen

I takt med att barnen blir större behöver du också förnya leksakslådan med leksaker som passar åldern. Dessutom är det bra att kombinera klassiska leksaker med pyssel för barn i olika åldrar. För dig som känner att leksaksinköpen blir ett stressmoment kommer de här tipsen väl till hands!

Handla leksaker online

Allt fler föräldrar väljer att köpa leksaker till barnen online eftersom det går snabbt och smidigt. Du gör din beställning online med ett enkelt klick och får dina varor hemlevererade till dörren. I en stressig vardag som småbarnsförälder är det inget snack om att nätet är den bästa platsen att handla leksaker.

En hemlig presentlåda

Ett tips till dig som vill ligga ett steg före är att köpa flera leksaker som du sedan stoppar undan. Skapa ett litet förråd med nya leksaker som du plockar fram en åt gången. När du märker att barnet behöver lite stimulans i lekandet kan du visa upp den nya leksaken. Barnet kommer garanterat bi nyfiken och ägna den lek och omtanke.

Uppdatera pyssellådan

Att rita, skriva och pyssla är också en form av lek som barn uppskattar. Överraska barnen med nya pennor, målarblock, målarfärger och anteckningsblock. En inbjudande pysselhörna hemma väcker liv åt barnens kreativitet!