Välj passande utemöbler till din altan

När sommaren står för dörren är det även tid att titta över ditt möblemang till uteplatsen eller din altan. Eftersom dina möbler blir slitna med tiden behöver de bytas ut med jämna mellanrum. Men det kan precis lika gärna bero på att du helt enkelt vill ha en förändring.

Loungeset eller matgrupper

Beroende på hur stor din altan är och vad du vill använda den till finns det flera olika typer av möblemang att placera där. På Lindholms Loftet hittar du allt från härliga solstolar till matgrupper och bekväma soffor till exempel.

Din altan kan bli en perfekt plats att spendera årets varmare dagar på. Du kan förlänga säsongen med värmelampor och extra filtar. Tillsammans med prydnadssaker, blommor och belysning av olika slag höjer du mysfaktorn ännu mer.

När du väljer möblemang till din altan är det klokt att fundera på vad du vill använda utrymmet till. Genom att göra det kan du skapa en oas anpassad exakt efter er. Du kan till exempel välja ett litet kafé-set där du kan njuta av en kopp kaffe på morgonen. Eller varför inte en soffa där du kan slappa under din lediga tid. Du kanske rentav har en altan som är tillräckligt stor för att ha både soffor och stolar.