Om det händer något efter man köpt sin bostad

Att köpa bostad är för många en stor och påkostad affär förenat med mycket tankar och funderingar. Det är dock inte alltid bostadsköpet blir som du tänkt dig. Ibland blir det till och med en smärre katastrof. Men det finns hjälp att få när något går snett.

Många steg i ett bostadsköp

Att köpa bostad är en process med många steg, allt från att hitta en annons till lånelöften till visningar och besiktningsprotokoll. Men vad händer om man köpt en bostad och sedan upptäcker fel på bostaden som inte blivit påtalat vid visningar eller i protokoll eller vid försäljningen?

Ta kontakt med en juridisk expert

Behöver du till exempel hjälp vid vatten och fuktskada kontakta en expert direkt för att få rådgivning. Bostadsjurister kan hjälpa dig komma till rätta med vad som gäller både under köp och försäljning. Det sparar dig mycket tid och pengar att ta hjälp av juridisk expert men framförallt får det dig att känna trygghet.

Kostnad juridisk expert

Vid hjälp av bostadsjurist kan kostnaden täckas av ditt rättsskydd som finns i din försäkring. Kontakta ditt försäkringsbolag för att se vad som gäller för dig. Rättsskyddet brukar täcka större delen av den juridiska kostnaden.