Odla allt du kan tänka dig

Älskar du växter? Perfekt. Har du gröna fingrar? Det spelar ingen roll! Klicka här för att hitta allt du behöver för ett spirande liv i fönsterkarmen. Från sticklingsvaser till amplar och krukor, vi har samlat allt på en plats för dig.

Öka lyckohalten

Många människor mår bättre av att ha närhet till naturen, och krukväxter i hemmet kan göra en enorm skillnad. Dessutom är sticklingar och växter en rolig hobby! Har du inte provat kan det vara värt att ge det en chans. Innan du vet ordet av har du tagit din första stickling, och sedan är du fast! Skulle det vara fallet får du inte missa alla praktiska tillbehör vi har samlat på hemsidan. Vet du inte var du ska börja? Ingen fara, det värsta som kan hända är att du får slänga en vissen planta och börja om. Det är en svårslagen känsla att se en prunkande inomhusrabatt som man själv drivit fram!

Låt dig inspireras

Det finns verkligen inga gränser för vad du kan lyckas med när inspirationen spirar och växterna gror. Du kanske vill plantera avokadokärnan från frukosten eller dekorera din gullranka? Absolut, här hittar du verktygen! Dessutom finns inspiration till nya projekt om du behöver tips och idéer.