Handla leksaker till barnen online

Att få ihop livspusslet är inte alltid lätt när du har barn. Därför är det viktigt att du prioriterar din tid rätt. Det kan vara hektiskt med hämtningar och lämningar. Det leder till ibland mindre kvalitetstid och kanske alldeles för mycket skärmtid istället.

Passa på att handla nya leksaker till din barn som de kan leka med istället för att sitta framför surfplattan. Du kan exempelvis hitta Lego online som är en evig klassiker när det kommer till leksaker.

Klassikern Lego

I vårt grannland Danmark är Lego en nationalikon precis som att Ikea är ett lika stort varumärke för oss. Den populära byggklossen är ett säkert kort när du inte vet vad du ska köpa till dina barn. Det är en bra inkörsport för ditt barn till den kreativa värld som kommer med att bygga Lego. Att bygga med Lego passar även flickor som pojkar.

Kvalitetstid

Passa på att bygga med Legoklossar tillsammans med dina barn. Det är ett ypperligt tillfället att ha lite kvalitetstid. Du kan exempelvis hitta olika Legoritningar och dylikt på YouTube och andra plattformar. Om du kan visa något häftigt du byggt för dina barn kan du hjälpa deras kreativitet att flöda.