Förnya sovrummet

Sovrummet är det rum där vi ska komma ner i varv för att sedan få en god natts sömn. Därför är det av största vikt att vi trivs bra i vårt sovrum.

Om du inte känner att ditt sovrum är trevligt att vistas i kan det vara läge att förnya det. I det här inlägget får du tips på hur du med enkla medel kan förnya ditt sovrum och därmed göra det mer trivsamt.

Mysigt

För det första är det viktigt att sovrummet känns mysigt. Det finns flera saker du kan göra för att göra ditt sovrum lite mysigare. Några exempel på mysig inredning till sovrummet är filtar, kuddar och sängkläder och det kan du hitta online. Andra saker du kan göra för att göra sovrummet mer mysigt är att inreda med dova färger och ha en mysig belysning.

Färger

Något som är viktigt att tänka på när det kommer till sovrummet är den färg du väljer att inreda med. Färger påverkar oss mer än vad vi kan tro. Därför ska du tänka till en extra gång innan du exempelvis målar väggarna röda eftersom rött är en färg som gör oss stressade. Blått och grönt är exempel på färger som gör oss lugna vilket passar bra i sovrum.