Prioriterade renoveringar

När man renoverar ett hus så kanske det finns saker som känns mer akuta än andra och det gäller att prioritera sina renoveringar. Man vill gärna har fungerande kök och badrum innan man fortsätter med något annat. Sov- och vardagsrum kan gärna väntas med tills det viktiga har renoverats klart. Sova kan man alltid gör även om det inte är nyrenoverat.

Golvvärme kan med fördel installeras som värmekälla i hela huset, men om det ska prioriteras även där så kan man tycka att badrum och hall vore de ställen där man uppskattar golvvärme mest. Badrummet för att det är skönt på morgonen att kliva in på ett varmt golv och hall då vädret inte är det bästa och man drar in väta att det torkar upp på ett snabbt sätt.

När man är klar med de prioriterade renoveringarna så kan man ta tag i resterande som behöver få sig en översyn. Det kan vara skönt att ha gjort bort det som kanske är mest arbete med och kan avsluta hela renoveringen med lite färg och tapetsering. Det är alltid skönt när allt är klart och man får städa bort allt byggdam, slå sig ner i soffan och känna sig så där nöjd som man bara kan känna sig efter månader av renovering.