Inred hemmet med stil

När du inreder ditt hem kan det vara en god idé att i förväg fundera över vilket stil du vill ha i hemmet. Detta för att du ska få en så enhetlig stil som möjligt, som löper som en röd tråd genom alla rum. Genom att ha en enhetlig och sammanhängande stil blir det en betydligt mer behaglig känsla i hemmet och bra feng shui. Det finns flera olika stilar att anamma i ditt hem, vare sig du vill ha något som är modernt, minimalistiskt, vintage eller shabby chic så går det att ordna med enkla och billiga medel.

Välj din inredningsstil

Vare sig du inreder ditt hem efter en modern stil eller vintage finns det gott om möbler och alternativ att välja bland. Du behöver inte besöka en loppmarknad för gamla möbler eller lägga ut enorma summor pengar för att få det allra modernaste. Nu finns alla sorters möbler och inredningsprodukter till bra priser. Det som är viktigt att tänka på när du inreder är att använda textilier, växter och belysning för att höja stämningen och göra rummet mer ombonat. Ett annat tips är att använda levande ljus för att få hög mysfaktor.

Inred för härlig stämning

Att inreda på rätt sätt innebär ofta att skapa en lager på lager känsla i hemmet. Att exempelvis utsmycka soffan med både plädar och kuddar för en snygg touch. Ett bra tips är även att använda accessoarer på soffbordet så som vaser, ljuslyktor och böcker för att det ska kännas mer ombonat och hemtrevligt. Tänk även på att använda olika mönster och färger i inredningen för att bryta av och göra det hela mer intressant. Håll dig till fem olika färger som du varierar mellan i ditt hem, på så sätt blir det lagom variation men inte för rörigt.